Gelderland media

Lied voor jou

Home / Lied voor jou

Lied voor jou
Lied schrijven
Lied inzingen door zanger en/of zangeres
Muziek componeren, mixen en masteren

Een uniek en bijzonder cadeau geven? Lied voor is iets zeer speciaals…

Er zijn ontelbaar veel redenen te bedenken om lied voor jou cadeau te doen:
• Jubileum
• een dankjewel
• ik hou van jou
• ben verliefd
• verjaardag
• felicitatie
• denk aan je
• herdenking
• herinnering
• iets te vieren
• zomaar

Of gewoon spontaan als verrassing of dat iemand het verdient

Een uniek nieuw lied.  De songtekst wordt geschreven, Muziek wordt gecomponeerd, dit zal worden ingezongen door een professionele zanger of zangeres. Als dat gereed is ga ik het lied en muziek mixen en masteren. Nu nog een cover ontwerpen dat bij het lied past en lied voor jou is klaar voor een muzikale reis.

• informatie verzamelen
• schrijven van songtekst
• inzingen zanger/zangeres
• muziek componeren
• mixen
• masteren
• cover ontwerp
• mp3

Hoe ga ik van start…
Jij hebt een idee om iemand te verrassen met een bijzonder en uniek cadeau? Bij lied voor jou kun je een persoonlijk lied cadeau geven. Om te beginnen stuur je mij een e-mail voor het eerste contact en opdracht. Ik stuur je een e-mail waarin ik informatie wil verzamelen zoals o.a.: over wie gaat het lied, welk genre, wil je speciaal iets zeggen, vocaal een man of vrouw etc. etc. Ook tref je in deze mail mijn algemene voorwaarden en een factuur.

Als songwriter, componist en producer ga ik vervolgens voor je aan de slag met de songtekst en de muziek. Als het lied klaar is ontvang je bericht dat het lied klaar is om te downloaden.
Om lied voor jou mooi te presenteren ontwerp ik een passende cover. Een persoonlijk en uniek cadeau dat nog lang wordt gekoesterd!

Ik schrijf songteksten en componeer muziek met passie en leef mij helemaal in waarover het lied moet gaan. Bij mij ontvang je ook niet binnen een paar dagen of een week het lied. Je ontvangt het lied als het is zoals het moet zijn, herkenbaar en vooral jouw lied wat jij wilt zeggen. Dan pas kan ik zeggen jij kunt het lied voor jou downloaden en heel veel plezier van jouw lied.

Interesse? Neem contact op met mij en ontdek wat ik muzikaal voor jou kan betekenen.

Met vriendelijke groet
Silvio Hageman
songwriter, composer, producer & designer

Wilt u muziek beluisteren die ik in mijn studio heb geproduceerd? Ga naar de pagina muziek productie.