Gelderland media

Over mij

Home / Over mij

Hallo, even voorstellen...
Music Producer Close Up

Ik ben Silvio Hageman, ben media designer, componist, producent en video-editor. Met plezier geef ik vorm, beeld en geluid aan zakelijke presentaties, muziekproducties, internet ontwikkelingen, webdesign en social media, digitale publicaties, reclame, evenementen voor uiteenlopende merken en bedrijven. Ik haal graag het unieke van een merk naar boven en vertaal dit in producten van herkenbaarheid die de doelgroep inspireert.

Wil jij je eigen geluid opnemen in een muziekstudio?
Ik ben...

Creatief, flexibel, scherp, verrassend, efficiënt, vrolijk en heb een no-nonsens mentaliteit. Ik werk voor verschillende bedrijven, van zzp’ers, startende ondernemer tot gevestigde bedrijven. Alle disciplines heb ik in huis om merken en mensen zowel online als offline te activeren. Alle vormen van media onder één dak, geen groot bureau maar wel een groot aanbod met één aanspreekpunt.

Mijn studio...

Een plek waar nieuwe ideeën mij voortdurend om de oren vliegen. Waar merken en bedrijven vleugels krijgen. Waar durven te vernieuwen moeiteloos gecombineerd wordt met concepten die zich in het verleden hebben bewezen. En waar denken en doen elkaar perfect in evenwicht houden. Welkom in mijn studio gevestigd in Pannerden.

Met mediabeheer kun jij je helemaal richten op jouw onderneming. Hoe fijn zou het zijn als je nooit meer zelf hoeft te bedenken wat je op die reclameflyer moet zetten! Nooit meer tussendoor checken of de website wel up-to-date is. Nooit meer nadenken hoe je moet kunt verwoorden waarom ze moeten kiezen voor jouw onderneming! Alles onder één dak, media van A tot Z en dat 365 dagen per jaar.

Multi-functioneel...

Je kent dat wel! Contacten onderhouden met meerdere partijen, en dat allemaal voor hetzelfde eindproduct? De drukker bellen, de volgende dag zit je om tafel met de tekstschrijver en die fotograaf moet ook nog geregeld worden. Om ervoor te zorgen dat jij kunt doen waar je goed in bent, neem ik als je wilt het hele traject van je over. Zo, da’s wel zo efficiënt en prettig.

Ik bied een aantal diensten, producten en services aan die naadloos op elkaar aansluiten en klanten ontzorgen bij hun marketing- en communicatie beleid en de uitvoering. Zakelijk presenteren zowel on- en offline.

Om jouw marketinguiting succesvol op de markt te kunnen brengen, moet daarover worden nagedacht. Wie en wat wil je bereiken? Welke uitstraling moet jouw promotie hebben? Het inzetten van een advertentiecampagne, een trailer en welke muziek past bij deze trailer? Een website en reclame op social media? Het zijn allemaal relevante vragen voor wie een mooi product wil laten maken. Ik ga hierover graag met jou in gesprek.

Weten wat ik voor jou kan betekenen?

Neem gerust contact op, je kunt mij een e-mail sturen en natuurlijk mag je mij ook bellen. Ik ben zeven dagen in de week bereikbaar van 07.30 tot 19.30 uur, 365 dagen in het jaar.